ORTHOMOLECULAIR THERAPEUT kPNI

De afgelopen jaren stonden in het teken van mijn eigen leefstijl verbeteren. Het onderwerp intrigeerde me al langer en deed me besluiten om de opleidingen tot Integraal Leefstijl- & Vitaliteitscoach (GLI) en aansluitend Medische Basiskennis te gaan volgen. Wat een goed besluit is dat geweest. Weer werd me duidelijk dat de Blue Zone filosofie krachtig is en werkt!

 

Mijn liefde voor de natuur en mensen willen helpen kreeg vorm door de opleiding tot Mindful Wandelcoach te volgen. Weer viel er een puzzel op z’n plek. Het natuurlijk bewegen in de prachtige bossen van Oosterbeek geeft me elke dag kleine geluksmomenten en ontspanning!

 

In 2020 ben ik begonnen met het laatste deel van mijn ontdekkingsreis: de opleiding tot Orthomoleculair Therapeut kPNI. Het geeft me nog meer kennis over de kracht van juiste voeding en (als het nodig is) hoogwaardige supplementen. Maar ook de impact van stress op ons lichaam en hoe daar zo goed mogelijk mee om te gaan, is onderdeel van de opleiding en heeft mij prachtige nieuwe inzichten gegeven.

 

En dat gun ik iedereen!

De opleidingen, maar ook de mensen die ik daardoor heb ontmoet, hebben mij zoveel nieuwe inzichten gegeven in voeding, bewegen, slapen, zingeving en mediteren. Langzaamaan kwam ik tot de conclusie dat ik ook eens op een andere manier naar mijzelf moest gaan kijken, om nog meer uit het leven te halen dan dat ik al deed. En inmiddels sta ik aan!

 

En dit gevoel, deze energie, deze kracht gun ik echt iedereen. Lang heb ik nagedacht over de vorm waarin ik dat zou willen doen. Wanneer ben ik in mijn kracht om anderen te kunnen helpen? Wat maakt mij blij? Dat is als ik mij thuis voel in een vertrouwde omgeving met mensen die echt openstaan voor verandering. Mensen die net als ik geen behoefte hebben aan coaching in een kamer van twee bij twee, maar vooral naar buiten willen. De natuur in!

 

Mijn verandering in leefstijl kreeg vorm in de bossen van Oosterbeek en op de Wolfhezerheide. Elke dag is weer een cadeau om daar te wandelen, oefeningen te doen, te mediteren of gewoon in stilte om me heen te kijken. Reeën, vossen, konijnen en de meest prachtige zonsopgangen heb ik daar gezien. En dat doet wat met je lichaam en geest. Ik geloof oprecht dat bewegen in de natuur een basisvoorwaarde is voor verandering van leefstijl.

 

Als je daaraan twijfelt, ben ik niet de juiste coach voor jou. Maar als je geraakt wordt door mijn verhaal en mijn energie en je oprecht wil werken aan je leefstijl, dan word ik nieuwsgierig naar jou en hoop ik dat je me eens gaat bellen voor een eerste vrijblijvende kennismaking.

 

Werkwijze

“Hoe gaat het met jou?” Deze vraag wordt in het dagelijks leven te pas en te onpas gebruikt, zonder dat mensen vaak echt willen weten hoe het met je gaat. Deze vraag zal ik je als eerste gaan stellen, en je zult ervaren dat ik vanuit oprechte interesse jou wil leren kennen.

 

Ik wil weten hoe het met je gezondheid gaat, met welke gedachten je vaak rondloopt, hoe je je voelt en welke dromen je nog hebt in het leven. Op die manier hoop ik er achter te komen waar ik jou mee kan helpen en of ik de juiste persoon ben voor jou. Want ook voor mij is het belangrijk om te voelen of wij ‘bij elkaar passen’. Want naast mijn persoonlijke behoefte om mensen te helpen, ga ik ook voor resultaat. Ik wil jouw hulpvraag beantwoorden en ervoor zorgen dat je gelukkiger wordt.

 

Spannend? Ja, dat vond ik ook en vind ik eerlijk gezegd nog steeds. Je kwetsbaar opstellen en toegeven dat iets niet lekker loopt in je leven is niet makkelijk. Maar geef het eens een kans!

 

Kennismaking en consult

We beginnen rustig aan met een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek van 30 minuten, zodat we over en weer een indruk krijgen van elkaar. Mocht je daarna besluiten om samen met mij aan de slag te gaan, begint de verandering van je leefstijl op jouw tempo.

 

In een eerste consult zal ik de tijd nemen om jouw klachten goed in kaart te brengen. Ik ben benieuwd naar de bron van de klachten en zal vervolgens bepalen hoe we verbetering kunnen aanbrengen. Dit gaan we vastleggen in een behandelplan en kan gericht zijn op (h)eerlijke voeding, beweging waar jij energie van krijgt, ontspanning aanbrengen in je dag en / of als het nodig is ondersteuning met hoogwaardige supplementen.

 

Een paar weken later gaan we samen kijken hoe het met je gaat en of er nog een vervolgconsult nodig is. Tussentijds mag je me altijd mailen en appen!

 

Tarieven

  • Het eerste consult van 90 minuten kost 95 euro ex BTW
  • Een vervolg consult van 60 minuten kost 75 euro ex BTW

 

Supplementen vallen buiten het tarief. Na ieder consult krijg je een factuur via de mail opgestuurd, met een betalingstermijn van 10 werkdagen.

De opleiding heeft mij zoveel nieuwe inzichten gegeven. Langzaamaan kwam ik tot de conclusie dat ik ook eens op een andere manier naar mijzelf moest gaan kijken, om nog meer uit het leven te halen dan dat ik al deed. En inmiddels sta ik aan!

 

En dit gevoel, deze energie, deze kracht gun ik echt iedereen. Lang heb ik nagedacht over de vorm waarin ik dat zou willen doen. Wanneer ben ik in mijn kracht om anderen te kunnen helpen? Wat maakt mij blij? Dat is als ik mij thuis voel in een vertrouwde omgeving met mensen die echt openstaan voor verandering. Mensen die net als ik geen behoefte hebben aan coaching in een kamer van twee bij twee, maar vooral naar buiten willen. De natuur in!

 

Mijn verandering in leefstijl kreeg vorm in de bossen van Oosterbeek. Elke dag is weer een cadeau om daar te wandelen, oefeningen te doen, te mediteren of gewoon in stilte om me heen te kijken. Ik geloof oprecht dat bewegen in de natuur een basisvoorwaarde is voor verandering van leefstijl.

 

Als je daaraan twijfelt, ben ik niet de juiste coach voor jou. Maar als je geraakt wordt door mijn verhaal en mijn energie, dan word ik nieuwsgierig naar jou en hoop ik dat je me eens gaat bellen voor een eerste vrijblijvende kennismaking.

 

Werkwijze

“Hoe gaat het met jou?” Deze vraag wordt in het dagelijks leven te pas en te onpas gebruikt, zonder dat mensen vaak echt willen weten hoe het met je gaat. Deze vraag zal ik je als eerste gaan stellen, en je zult ervaren dat ik vanuit oprechte interesse jou wil leren kennen.

 

Ik wil weten hoe het met je gezondheid gaat, met welke gedachten je vaak rondloopt, hoe je je voelt en welke dromen je nog hebt in het leven. Op die manier hoop ik er achter te komen waar ik jou mee kan helpen en of ik de juiste persoon ben voor jou. Want ook voor mij is het belangrijk om te voelen of wij ‘bij elkaar passen’. Want naast mijn persoonlijke behoefte om mensen te helpen, ga ik ook voor resultaat. Ik wil jouw hulpvraag beantwoorden en ervoor zorgen dat je gelukkiger wordt.

 

Spannend? Ja, dat vond ik ook en vind ik eerlijk gezegd nog steeds. Je kwetsbaar opstellen en toegeven dat iets niet lekker loopt in je leven is niet makkelijk. Maar geef het eens een kans!

 

Kennismaking

We beginnen rustig aan met een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek van 30 minuten, zodat we over en weer een indruk krijgen van elkaar. Mocht je daarna besluiten om samen met mij aan de slag te gaan, begint de verandering van je leefstijl op jouw tempo.

 

In een eerste consult zal ik de tijd nemen om jouw klachten goed in kaart te brengen. Ik ben benieuwd naar de bron van de klachten en zal vervolgens bepalen hoe we verbetering kunnen aanbrengen. Dit gaan we vastleggen in een behandelplan en kan gericht zijn op (h)eerlijke voeding, beweging waar jij energie van krijgt, ontspanning aanbrengen in je dag en / of als het nodig is ondersteuning met hoogwaardige supplementen.

 

Een paar weken later gaan we samen kijken hoe het met je gaat en of er nog een vervolgconsult nodig is. Tussentijds mag je me altijd mailen en appen!

 

Tarieven

  • Het eerste consult van 90 minuten kost 95 euro ex BTW
  • Een vervolg consult van 60 minuten kost 75 euro ex BTW

 

Supplementen vallen buiten het tarief. Na ieder consult krijg je een factuur via de mail opgestuurd, met een betalingstermijn van 10 werkdagen.