STICHTING GOED BEDRAG

Tijdens vroege ochtendwandelingen op ‘mijn’ Hemelse Berg (een prachtig bosgebied met lichte glooiingen en stromende beekjes) ontstaan vaak mijn leukste ideeën, althans dat vind ik:-) Eén van die ideeën is inmiddels uitgegroeid tot “Stichting Goed Bedrag”. En daar ben ik super trots op!

 

Ons gezin groeit op in welvaart. Ook onze zoon Bram. Onderdeel van zijn opvoeding is dat hij lief moet zijn voor anderen en oog moet blijven houden voor mensen en dieren die het niet zo goed hebben in het leven. Ook voor mezelf wilde ik daar iets mee.

 

De gedachte ontstond om een deel van mijn omzet te gaan doneren aan goede doelen, maar… mijn cliënten en gasten mochten zelf het goede doel bepalen. Mijn eerste ‘proefdonatie’ vanuit de gedachte van de stichting begon in 2016. Ik had symbolische cheques laten maken en liet een cliënte het goede doel bepalen. Zij koos voor Stichting Dierenlot. Op 24 november 2016 stond de afspraak met dit mooie doel ingepland en een golf aan energie kwam over me heen. Ik had de mogelijkheid om samen met mijn zoon een bedrag te doneren aan een prachtig goed doel! Natuurlijk hoopte ik ook dat Bram er iets van zou opsteken.

 

Inmiddels is “Stichting Goed Bedrag” een feit en heb ik andere ondernemers, waaronder mijn Bram met zijn fotografie bedrijf (!),  geraakt met mijn idee. Samen maken wij ons ‘hart’ voor goede doelen. Ik vind het mooi dat er geregeld wordt gekozen voor de minder bekende doelen, die het geld ook zo goed kunnen gebruiken.

 

Natuurlijk heb ik ook “Blue Zone Oosterbeek” aangemeld als deelnemer bij de stichting en heb ik de ‘Verklaring van Goed Bedrag’ mogen ontvangen.

 

Op deze manier hoop ik samen met jou de wereld iets mooier te maken!