B&B

In 2016 viel me spontaan een idee binnen: ik wilde een Bed & Breakfast in mijn woonplaats Oosterbeek, ooit uitgeroepen tot het groenste dorp van Europa. Oosterbeek is zo mooi en heeft naar mijn mening het belangrijkste wat een Blue Zone nodig heeft:
Prachtige natuur!

 

In de Bed & Breakfast heb ik inmiddels mijn passie gevonden. Ik vind het heerlijk om met oprechte aandacht en persoonlijke details voor onze gasten te zorgen, zodat ze zich thuis voelen en genieten van hun verblijf.

 

Het verzorgen van onze gasten doe ik niet alleen. De Bed & Breakfast run ik samen met mijn gezin. Geregeld staan we met z’n allen in de keuken om de ontbijtjes, zoveel mogelijk gemaakt van verse en biologische producten, te verzorgen.
Ons handelsmerk: een hartje gemaakt van een kiwi.

KENNISMAKING BLUE ZONES

De B&B is uitgegroeid tot een groot succes! Vanuit de hele wereld hebben wij gasten mogen ontvangen en zijn er zelfs mooie vriendschappen ontstaan.

 

Sommige gasten hebben mij laten inzien dat ik het verschil kan uitmaken in hun leven, dat ik iets voor ze kan betekenen. Dat heeft mij doen besluiten om diverse opleidingen te gaan volgen gericht op leefstijl & vitaliteit en aansluitend een vitaliteitsprogramma te ontwikkelen. Mijn doel: gasten vanuit rust en ontspanning kennis laten maken met een paar activiteiten op het gebied van integrale gezondheid.

 

“Een overnachting in de B&B is onderdeel van het vitaliteitsprogramma, maar is ook los te boeken.”

KENNISMAKING BLUE ZONES

De B&B is uitgegroeid tot een groot succes! Vanuit de hele wereld hebben wij gasten mogen ontvangen en zijn er zelfs mooie vriendschappen ontstaan.

 

Sommige gasten hebben mij laten inzien dat ik het verschil kan uitmaken in hun leven, dat ik iets voor ze kan betekenen. Dat heeft mij doen besluiten om diverse opleidingen te gaan volgen gericht op leefstijl & vitaliteit en aansluitend een vitaliteitsprogramma te ontwikkelen. Mijn doel: gasten vanuit rust en ontspanning kennis laten maken met een paar activiteiten op het gebied van integrale gezondheid.

 

“Een overnachting in de B&B is onderdeel van het vitaliteitsprogramma, maar is ook los te boeken.”

Kamer Sardinië

De Sardijnse kamer is ingericht met authentieke accessoires uit Sardinië, elk met een eigen verhaal om je het gevoel te geven dat je even in Italië bent. Ik vertel je er graag meer over!

 

Via een eigen ingang, heb je toegang tot de slaapkamer met 2 aparte bedden, een eettafel met twee stoelen, een heerlijke sofabank en een eigen luxe, moderne badkamer.

 

De kamer heeft een eigen wifi (glasvezel), een luxe Prodigio Nespresso-apparaat (met capsules), een waterkoker (met verschillende theezakjes van Yogi), een kleine koelkast met vriezer en een oventje.

Kamer Lavanda

De Lavanda kamer was eerst een kleine woonwinkel met brocante meubels uit Frankrijk en oud servies uit Engeland. Nu is de kamer ingericht met lavendel en olijfboompjes en vind je hier en daar nog een vleugje brocante terug.

 

Via een eigen ingang, heb je toegang tot de slaapkamer met twee aparte bedden, een eettafel met twee stoelen, een heerlijke sofabank en een eigen luxe, moderne badkamer.

 

De kamer heeft een eigen wifi (glasvezel), een luxe Prodigio Nespresso-apparaat (met capsules), een waterkoker (met verschillende theezakjes van Yogi), een kleine koelkast met vriezer en een oventje.