Believe in Blue

Wie preventief werkt aan een goede leefstijl, voorkomt mogelijk ziekte en wordt vitaal ouder. Net als de mensen in de Blue Zones. Ik wilde dat ook voor mezelf en mijn gasten, en heb daarom een 3-daags vitaliteitsprogramma ontwikkeld, genaamd “Believe in Blue”, om mijn gasten kennis te laten maken met de gezonde ‘regels’ van de Blue Zones.

 

3-daagse “Believe in Blue”

HEB LIEF & LEEF

 

Vitaliteitscheck

Verkrijg meer inzicht in je huidige leefstijl. Samen onderzoeken we je eet- en drinkpatroon. Ook je manier van slapen en ontspannen nemen we onder de loep. Vervolgens ontvang je een op maat gemaakt voedings- en leefstijladvies, waarmee je zelf verder kunt in je dagelijkse -meer vitale!- leven.

 

Om je daarbij op weg te helpen, ontvang je een aantal recepten voor ontbijt, lunch en diner. Dit receptenboekje heb ik samen met leefstijlcoach Lenette Meijer ontwikkeld.

SLAAP JE SCHOON

 

Twee overnachtingen met een vitaal ontbijt

Gun jezelf het beste en ervaar een verblijf in onze rustieke B&B met een vitaal ontbijt, helemaal gericht op een gezonde leefstijl. De gerechten zijn gemaakt van verse, biologische producten (sommige zelfs rechtstreeks uit onze moestuin) en bedacht vanuit de Blue Zones. Het beste begin van je dag na een ochtendwandeling!

 

Een overnachting met vitaal ontbijt is ook los te boeken. Neem gerust contact op voor meer informatie en beschikbaarheid. Of boek deze nu met onderstaande button.

BEWEEG & ONTDEK

 

Wat maakt jou gelukkig? Doelgericht wandelen

‘Ikigai’ zegt men in Okinawa en de inwoners van Nicoya noemen het ‘Plan de Vida’. Datgene waarvoor jij elke dag je bed uitkomt, jouw levensdoel. Als je je bewust bent van je doel, blijkt dat levensverlengend zijn.

 

Tijdens een boswandeling gaan we op een speelse manier op zoek naar jouw Ikigai.

LIG & LAAT LOS

 

Ontspanning van lichaam en geest

Touch the body, calm the mind and heal the spirit

 

De dag begint met een vroege yoga sessie of stilte meditatie met mij en Marijke, in de prachtige bossen van Oosterbeek.

 

En in de avond mag je in de ruimte naast de B&B plaatsnemen op de comfortabele massagetafel van Saskia voor een ontspanningsmassage van nek, schouder en rug.

STROOM & START

 

Een frisse start in de beken van Oosterbeek

We lopen samen naar de Gielenbeek met de bronnenbosjes en via het hoogste punt van de Oorsprongbeek naar de waterbak, waar de beek richting de Rosandepolder stroomt. De wandeling volgt de Oorsprongbeek via het Kerkpad, voert ons langs de Leigraaf en brengt ons via de Zuiderbeek weer terug bij het startpunt.

 

En halverwege deze prachtige natuurwandeling, in een van de mooiste beken van Oosterbeek, onderga je een koudeprikkel onder het stromende water.

 

Een vitale, maar ook leerzame wandeling voor lichaam en geest, met daarbij uitleg over de voordelen van ‘nuchter bewegen’ en koudeprikkels voor het lichaam!

WAT KOST HET?

 

Voor de 3-daagse “Believe in Blue” betaal je € 245,- per persoon.

 

Wat is inbegrepen?

 • Vitaliteitscheck en een uitgebreid schriftelijk advies
 • 2 overnachtingen in onze luxe B&B
 • 2 keer een vitaal ontbijt (diner is optioneel bij te boeken)
 • Een doelgerichte wandeling op zoek naar jouw Ikigai
 • Een massage in de B&B en yoga of een stilte meditatie in de bossen
 • Een vitale wandeling en frisse start in de beken van Oosterbeek
 • Fles rode wijn “Noah” Cannonau di Sardegna (indien voorradig)
 • Gebruik van onze nieuwe Blue Zone fiets(en)
 • Vooral heel veel oprechte en persoonlijke aandacht!

 

Wat is niet inbegrepen?

 • De reis van en naar Oosterbeek
 • Eventuele uitstapjes en vervoer in de avond
 • Lunch en diner
 • Reisverzekering
 • Annuleringsverzekering

Overnachting met vitaal ontbijt

Een overnachting met vitaal ontbijt is ook los van het 3-daagse programma te boeken. Neem gerust contact op voor meer informatie en beschikbaarheid. Of boek deze nu met onderstaande button.